Osuuskunnan hallitus esittää Jänön myymistä

Osuuskunta vegaaninen lippakioski kokoontuu su 18.11. ylimääräiseen kokoukseen, jossa käsitellään kioskin tulevaisuutta.

Hallitus tulee esittämään kokouksessa kioskin myymistä. Kioskin toiminnasta ovat vastanneet tähän saakka osuuskunnan vapaaehtoiset aktiiviset jäsenet yhdessä palkattujen kioskityöntekijöiden kanssa. Työtä kioskissa kuitenkin riittää paljon, eikä toiminnan jatkamista nähdä mahdollisena nykyisessä muodossaan ilman toiminnalle täysin omistautuvaa yrittäjää tai yritystä.

Samaan aikaan vegaaninen ruoka on lyönyt todella läpi Suomessa. Enää nyhtistä ei tarvitse metsästää, vaan lähes jokaisesta ruokapaikasta alkaa löytyä vegaanista ruokaa.

On ollut mahtavaa olla osa tätä muutosta ja viedä vegaanisen pikaruoan sanaa ja makua niin vegaaneille kuin kaikille muillekin. Tämä aika ei todellakaan ole mennyt hukkaan. Parasta ovat olleet ne palautteet, joissa on kerrottu ihmisten tulleen meille toiselta puolelta Suomea tai jossa pinttyneet sekasyöjät ovat ylistäneet ruokaamme.

Se, mitä Jänölle tapahtuu tulevaisuudessa, on vielä täysin auki. Ihan ensiksi kokoustamme asiasta osuuskunnan kesken ja puhumme asiasta yhdessä. Koska haluamme olla toiminnastamme avoimia jäsenillemme, ystävillemme ja uskollisille asiakkaillemme, halusimme jo nyt kertoa, missä mennään. Enempää emme ennen kokousta lähde asialla kuitenkaan spekuloimaan.

Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukana tukemassa Jänön taivalta! Se, minne se seuraavaksi jatkuu, selviää toivottavasti pian!