Jänö täyttää vuoden – tervetuloa puistojuhliin!

18.8.2017 tulee täyteen tasan vuosi siitä, kun Jänö avasi ensimmäisen kerran luukkunsa. Kaupunki oli juuri päättänyt myydä kioskin perusteilla olevalle osuuskunnalle ja saimme kioskin väliaikaisesti käyttöömme. Ennen remonttia olot olivat karut, sillä kioskissa ei ollut kunnon ilmastointia, lämmitystä, viemäröintiä eikä lämmintä vettä. Nyt huippumodernisoitu (mutta vanhaa kunnioittava) lippakioskimme on vapusta alkaen ollut auki joka päivä!

Perjantaina 18.8. on siis syytä juhlaan – Jänön ensimmäisiä synttäreiden lisäksi juhlitaan sitä, että viereisen työmaan parakkipino lähtee vihdoin. Se on ”koristanut” Jänön takana olevaa Museonpuistoa koko tämän ajan, mutta emme jää kaipaamaan sitä =)

Kaikenikäisille ja -karvaisille ystäville sopivat puistokemut alkavat klo 15 ja jatkuvat n. klo 21 saakka. Synttäritarjousannoksia on tarjolla niin kauan kuin niitä riittää. Merkkipäivän kunniaksi myymme klassikoksi muodostunutta makkaraperuna-annostamme 5 euron hintaan ja hodarit 4 eurolla!

Jänöjuomat myydään 2,5€ alennushintaan ja smoothiet 3 €:lla. Uutuusannoksena synttäreiden kunniaksi otamme pysyvästi listallemme nugetit ja ranskalaiset.

Illan aikana on useita esiintyjiä illan mittaan (mm. Ulpu, Elsi Sloan, Trio Jänö, Aatos Ketvel ja Joonas Mäkinen) sekä keskustelua Jänön ja lippakioskien tilanteesta. Tervetuloa nauttimaan auringosta, musiikista ja hyvästä ruoasta!

Ilmoittaudu mukaan ja tsekkaa tarkempi ohjelma Facebook-tapahtumasta: facebook.com/events/110552976280695/